Τηλεφωνικές παραγγελίες 694 5237126, 210 9344545, 210 9710435

Όροι Χρήσης

Συμφωνία μεταξύ του δικτυακού τόπου www.balloonstockclothes.gr και των χρηστών του.

Οι χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον τεχνικό εξοπλισμό που διαθέτουν και που τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο www.balloonstockclothes.gr
 
Οι χρήστες, για την εγγραφή τους στο δικτυακό τόπο  www.balloonstockclothes.gr συμφωνούν ότι θα παρέχουν τα αληθινά τους στοιχεία που υποχρεωτικά απαιτούνται για την είσοδό τους, και αν υπάρξει αλλαγή θα ενημερώνουν το προσωπικό τους Profile.
 
Μόλις ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, θα λάβουν ένα ενημερωτικό email με τα στοιχεία της εγγραφής τους και θα έχουν πρόσβαση με το όνομα χρήστη που οι ίδιοι έχουν επιλέξει.
 
Είναι κατανοητό από τους χρήστες ότι ο δικτυακός τόπος www.balloonstockclothes.gr ελέγχει το σύνολο του περιεχομένου των μηνυμάτων που λαμβάνει από τους χρήστες του έτσι ώστε να κρατά υψηλά την ποιότητα και την εγκυρότητα των θεμάτων που δημοσιεύει κάθε φορά. Είναι λοιπόν κατανοητό και αποδεκτό από τους χρήστες ότι δεν πρόκειται να δημοσιευθούν κείμενά τους με προσβλητικό, παραπλανητικό, ανήθικο, υβριστικό ή ζημιογόνο προς τρίτους περιεχόμενο. Και όχι μόνο δεν θα δημοσιεύονται, αλλά θα διαγράφεται αμέσως ο εν λόγω αποστολέας.
 
Ο δικτυακός τόπος www.balloonstockclothes.gr δεν δημοσιεύει κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, γραφικά, πληροφορίες και μηνύματα των επισκεπτών του που έχουν στόχο τη διαφήμιση προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών διαφόρων φορέων.
 
Ο δικτυακός τόπος www.balloonstockclothes.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τη λήψη και χρησιμοποίηση (ενόχληση) διευθύνσεων e-mail μεταξύ των χρηστών που συλλέγονται μέσα από τις σελίδες του Προφίλ των χρηστών.
 
Η ευθύνη του δικτυακού τόπουwww.balloonstockclothes.gr  περιορίζεται στα κείμενα, την επιμέλεια κειμένων και τα γραφικά που το ίδιο κατασκεύασε.
Κείμενα, επιμέλεια κειμένων, γραφικά, φωτογραφίες, βίντεο, σηματάκια, logos είναι πνευματική ιδιοκτησία του δικτυακού  τόπου www.balloonstockclothes.gr  και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις των νόμων του κράτους.
 
Επομένως δεν επιτρέπεται η ολική ή μερική αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, διανομή του περιεχομένου του δικτυακού τόπου www.balloonstockclothes.gr  για εμπορική εκμετάλλευση ή δημόσια χρήση.
 
Επιτρέπεται η εκτύπωση και μεταφορά κειμένων και γραφικών μόνο για ιδιωτική (προσωπική) χρήση και πάντοτε με την αναφορά της πηγής του δικτυακού τόπου www.balloonstockclothes.gr
 
Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί και δεν τηρεί όλους τους παραπάνω όρους χρήσης, τον παρακαλούμε να διακόψει την επίσκεψή του στον δικτυακό τόπο www.balloonstockclothes.gr και να μην χρησιμοποιήσει την διαδικασία εγγραφής.
 
Στην περίπτωση κατά την οποία αποδειχθεί ότι τα πωληθέντα προϊόντα ήταν κακής ποιότητας ή ελαττωματικά, λόγω αποδεδειγμένης υπαιτιότητας του Balloon stock, η εταιρεία μας αναλαμβάνει μόνο την υποχρέωση να αντικαταστήσει με δικές της δαπάνες τα προϊόντα αυτά καλύπτοντας τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής των εμπορευμάτων, αποκλειομένης οποιασδήποτε ευθύνης για αποκατάσταση περαιτέρω ζημίας, για διαφυγόντα κέρδη ή άλλου είδους αποζημίωση και οικονομική υποχρέωση από την αιτία αυτή.
Διευκρινίζεται επίσης ότι το Balloon stock δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία εκτέλεσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας, καθώς επίσης και στην περίπτωση μη διαθεσιμότητας των παραγγελθέντων εμπορευμάτων, ωστόσο εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με την έλλειψη αυτή.
 
Οι τιμές στο eshop είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν το ΦΠΑ, ενώ μπορούν να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Επίσης, οι τιμές στο eshop ενδέχεται διαφέρουν από τις τιμές στα καταστήματα Balloon stock.
 
Όταν ολοκληρώσετε μια παραγγελία, θα λάβετε ένα email το οποίο θα επιβεβαιώνει την αγορά σας αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σας.
 
Το e-mail θα το λάβετε εφόσον έχει εγκριθεί η παραγγελία σας από την αποθήκη μας για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και εφόσον έχει εγκριθεί η πληρωμή της κάρτας. Σε αντίθετη περίπτωση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας στο τηλ. 210-9710435 , 210-9344545 ή να μας αποστείλετε e-mail στη διεύθυνση info@balloonstockclothes.gr
 
Βρείτε το σωστό μέγεθος που πρεπει να παραγείλετε
Όροι Χρήσης -

Γυναικεία Ρούχα σε μεγάλη ποικιλία!

Εταιρεία

© 2022 balloonstockclothes.gr

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.